TISZTESSÉGES VÁLLALKOZÁS
LIVE CHAT

Elindult a lengyel anyavállalat ÜVVK legújjabb projektje


Az Üvvk vállalat missziója az innováció és azoknak a lehetőségeknek a továbbítása vállalkozók számár, amelyeknek köszönhetően pozitív képet alkotnak magukról az interneten és azon kívül. A mi célunk az, hogy az ügyfelek eljuthassanak a legszélesebb közönséghez, modern technológiáknak köszönhetően amelyek lehetővé teszik a hatékony versenyt az igények és az elvárások globális piacán.  
A mi vállalatunk azzal a céllal jött létre, hogy segítse azokat a cégeket, amelyeknek fontos a szolgáltatások magas minősége és a nem mindennapi internetes marketing megoldások. Törekszünk egy olyan csoport létrehozására, amely tisztességes és becsületes vállalkozókat tömörít, akikkel kételyek nélkül tudnak együttműködni az ügyfelek és más üzleti partnerek is.  Ezért hoztuk létre a minden vállalkozó számára elérhető terméket, a Megbízható Cég Tanúsítványt.  
Megfigyeltük, hogy a széles körben elérhető internet és a gyorsan fejlődő technológia befolyásolja és látszólag is megváltoztatja a létező üzleti modelleket, és ezzel együtt a felhasználók viselkedését és reakcióját. A legújabb technika azt eredményezi, hogy az ügyfeleknek hozzáférésük van kiterjedt információkhoz jóformán bármelyik cég, vagy intézmény termékéről, vagy szolgáltatásról. A tudatos vásárlók információkat keresnek a cégekről, amelyek szolgáltatásait igénybe veszik. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a felhasználók 92%-a vásárlás előtt elolvassa az interneten megtalálható véleményeket. Gyakran azt szeretnék tudni, hogy az adott szervezet megbízható-e. Ennek érdekében a mobil készülékek tulajdonosai sok időt töltenek olvasással a neten, az őket érdeklő intézményekről.    
Ezeknek az információknak köszönhetően úgy döntöttünk, hogy lehetővé tesszük, mind az ügyfelek, mind a vállalatok számára azt, hogy egy közös párbeszéd jöjjön létre. A megfelelő vizsgálatok után, elkészült egy innovatív, szerzői vizsgálati módszertan, amelynek köszönhetően - a létrejött algoritmus alapján, meg lehet állapítani az ún. Vélemény Tényezőt. Ezért is saját költségre megvizsgáljuk az adott gazdasági egységet egy speciális szoftvernek köszönhetően. Jelenleg nincs más olyan intézmény, amely ilyen típusú módszertant alkalmaz. Kérheti a cége felvételét egy vizsgálatra a projekt hivatalos honlapján keresztül:  www.megbizhatoceg.com