Fontos változások a Megbízható Cég tanúsítvány visszavonásával kapcsolatban!


Tisztelt Ügyfeleink. Értesíteni szeretnénk Önöket arról, hogy a mai naptól kezdve (2016.03.14) fontos változtatásokat vezettünk be annak érdekében, hogy az általunk kínált termék még megbízhatóbb és hitelesebb legyen, mind az ügyfelek, mind a fogyasztók számára egyaránt. Az alábbi pontokban eszközöltünk változtatást:

 

  1. A jogvédett programunk által bevizsgált cégeket mostantól, személyes bevizsgálással is kiegészítjük. Minden vizsgálatot, amit az algoritmusunk elvégez, egy, a munkatársunk által kézi utóvizsgálat is követni fogja. Ennek köszönhetően a vizsgálatot még pontosabbá tesszük. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy minden jelentkező vállalkozás automatikus vizsgálatát egy kézi vizsgálat követi.
  2. Panaszvonal bevezetése: mostantól minden Megbízható Cég tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozás e-névjegykártyája alatt, megtalálható lesz egy panaszbejelentő űrlap. Abban az esetben, ha egy adott vállalkozásról negatív véleményt találnak, mondjuk egy olyan felületen, amely nem publikus és a véleményvizsgáló algoritmusnak nincs hozzáférése (pl. Facebook zárt csoport), akkor kérjük, küldjék el nekünk a megjelenés dátumával. Amennyiben a bejelentés helyesnek bizonyul, abban az esetben az adott vállalkozást kizárjuk a projektből, a bejelentőt pedig egy köszönőlevéllel és egy apró meglepetéssel jutalmazzuk. Szeretnénk felhívni a figyelmet a visszaélések elkerülése végett, hogy csak azokat a vállalkozásokat áll módunkban törölni rendszerünkből, amelyekről a bejelentett negatív vélemény korábban megjelent, mint a tanusítvány kiállítási dátuma. Ezek a vállalkozások elveszítik részvételi jogukat a projektben és a tanusítványuk költségeit visszatérítjük számukra. (Nem kívánunk a megbízhatatlan cégeken nyerészkedni)

 

Mindezek mellett értesíteni fogjuk azokat a tanusítvánnyal rendelkező vállalkozásokat, amelyekről a kiállítást követően negatív vélemény jelenik meg. Javasoljuk, hogy fogyasztóik bizalmának visszanyerése érdekében éljenek változtatásokkal. Ezek a vállalkozások elesnek attól a lehetőségtől, hogy a projekt további részesei lehessenek.

 

A fenti változtatásokat annak érdekében vezettük be, hogy projektünk még tökéletesebb és a résztvevő vállalkozások még megbízhatóbbak legyenek ezáltal növelve az ügyfeleik elégedettségét.