TISZTESSÉGES VÁLLALKOZÁS
LIVE CHAT

Írnak rólunk Lengyelországban


Az utóbbi időben, egyre több cikk jelenik meg az interneten a ÜVVK vállalat projektjével kapcsolatban. A "Megbízható Cég" tanúsítványt napról napra egyre jobban felismerik és értékelik. Egyre nő azoknak a cégeknek a száma akik már megkapták a tanúsítványt. Több száz különböző cég között megtalálható többek között a ProjectMed cég Białystokból (2013), vagy egy a piacon aktívan résztvevő cég, mely orvosi segédeszközökkel foglalkozik, vagy egy informatikai vállalat a BitComputer (2014) melynek központja Nysaban van, iparágának egyik vezetője az Opole tartományban.   

Sőt mi több, ezek a cégek is rendelkeznek a tanúsítvánnyal: PRO-EXPERT Górski Łukasz,  (http://www.pro-expert.com.pl/aktualnosci/item/57-certyfikat-firma-godna-zaufania), F.H.U. Krokowicz (http://www.krokowicz.com.pl/pl/o_nas/410,certyfikat-firma-godna-zaufania), LASER-WAR: Lézer szórakoztató Központ Legionowo városban (http://www.laser-war.pl/jsp/main.jsf?custom_page_link=page205.html&id_for_menu=205) czy Z.H.U. Audio-Video Sat Serwis Bis Renata Szumlewicz (http://serwisbis.pl/component/k2/item/26-firma-godna-zaufania.html).

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el a következő cikkeket: http://www.wirtualnyzgierz.pl/aktualnosci/4682,2014,grono-firm-godnych-zaufania-poszerza-sie, http://www.zielonydziennik.pl/prawo-i-firma/czy-posiadanie-certyfikatow-wnosi-cos-dobrego-do-naszej-firmy, http://www.naszapolska.eu/blog/certyfikat-firma-godna-zaufania-rozpakowujemy-paczke.