Csom Barbara e.v. / Body-Face Academy & Spa

Vállalkozás leírása

Ha ezeket a sorokat olvasod, már egy fontos lépést tettél afelé, hogy jobban megértsd a bőröddel való kapcsolatodat.

Üdvözöllek! Csom Barbara vagyok. Kozmetikus mester, a Body-Face Academy & Spa Szépségszalon (Budapest, 18. kerület, Imre Udvar) vezetője és oktatója. Mindemellett nő, feleség, édesanya. Továbbá tudatos bőrápoló, akárcsak te.

Ide írhatnám a megszokott sablon szöveget: mikor végeztem, bel- és külföldi munkáim során milyen szakmai tapasztalatot szereztem. Dicsekedhetnék, hogy többszörös magyar smink-, arc- és testfestő bajnok vagyok, hogy ezzel próbáljalak meg lenyűgözni.

Azért olvasol még mindig, mert bár legjobb tudásod szerint ápolod a bőrödet, néha elkeserítőnek véled a helyzetet. Úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból? Nem igazán harmonikus közted és a bőröd közt a kapcsolat? Néha olyan, mintha teljesen más nyelvet beszélnétek?

A mindennapi kihívások, a lelki állapotunk, a stressz vagy akár a betegségek is mind meglátszódnak a bőrünkön. Az első számú védelmezőnk mindig velünk van, legjobb tudása szerint végzi a feladatát. Sajnos azonban van, hogy ugyanúgy küzd a gondjaival, mint ahogyan mi tesszük a mindennapjainkban. Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla , nem meghallani a segélykiáltását, vagy csak akkor, amikor már az arcunkba ordít, hogy nagy a baj.

Amit a számodra nyújtani tudok, az a legjobb barátod, örökös társad, vagyis a bőröd (jobb) megismerése.

Számomra fontos, hogy a kapcsolatod ne csak egy kezelés legyen! Azért, hogy tartósan lásd és érezd a különbséget, az otthoni arcápolásodban is segíteni fogok.

A segítségemmel megtanulod értelmezni a bőröd jeleit, hogy tudd, mihez kell szakember, és mi az, amit te magad is könnyedén tudsz orvosolni. Mindezt egy olyan kellemes és biztonságos környezetben tesszük, ahol a lelked is megnyugszik, és elönt a harmónia.

Adsz egy esélyt annak, hogy jobban megismerd önmagad? Ha igen, randizz nálam a bőröddel!

Várlak szeretettel:

Barbi, a bőrrandiguru

Irányítószám : 1188

Község : Budapest

Utca : Nagykőrösi út 73-76. (Imre Udvar)

Adószám : 69566235-1-43

Email: contact@b-face.eu

Weboldal : https://kozmetikusbudapest.hu

Telefon: Mutasd

Képek