TISZTESSÉGES VÁLLALKOZÁS
LIVE CHAT

Minek nekem a Tisztességes Vállalkozás tanúsítvány?

A Tisztességes Vállalkozás tanúsítvány célja mindenekelőtt a résztvevők pozitív megjelenése az ügyfelek előtt. A potenciális ügyfél, először belépve az üzletbe, sokkal nagyobb bizalmat tanúsít egy olyan cég iránt, mely rendelkezik ilyen pozitív megkülönböztetéssel, azzal az üzlettel szemben, ahol ez nem található meg. A Megbízható Cég elnevezésű tanúsítvány ugyanis már önmagában bizalmat ébreszt az ügyfelek körében. Nem beszélve arról, hogy egy falon kifüggesztett tanúsítvány még inkább felkelti a látogatók érdeklődését. Hasonló szerepük van a matricáknak, melyeket a kirakatokra vagy a szolgálati autókra lehet elhelyezni. A potenciális vevő az üzlet mellett elhaladva tudomást szerez arról, hogy a vállalkozás – az INOVATIVE PERSPECTIVE S.R.L. vizsgálata alapján – megbízható. Az egész rendszernek tehát alapvető célja, hogy minél több potenciális ügyfélhez jusson el az az üzenet, hogy a résztvevő cégek megbízható szolgáltatásokat nyújtanak, ami segít kiemelkedni a konkurencia közül. Az INOVATIVE PERSPECTIVE S.R.L. nagy figyelmet és pénzügyi erőforrást fordít arra, hogy a „Tisztességes Vállalkozás” tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozások képviselete megfelelő legyen. Ezért alapszolgáltatásnak számít az e-névjegykártya mely a www.tvtanusitvany.eu oldalon található meg.

Mit tartalmaz a csomag?

Amennyiben az Ön cége érdeklődést mutat a projektben való részvétel iránt, azt a papír alapú tanúsítvány átvételével erősítheti meg. Ebben az esetben a futár által kiszállított küldemény tartalmazni fogja:

  • matricákat, melyeken megtalálható a „Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány” logója. Ez többek közt céges autókra, vagy az üzletek kirakatába helyezhető el. A matricák vízállóak és kiváló minőségűek, hogy az ügyfél hosszú távon használni tudja őket.
  • belépési adatokat a Tisztességes Vállalkozás internetes oldalára (www.tvtanusitvany.eu). Ezen az oldalon az ügyfél létrehozhatja elektronikus névjegykártyáját, amelyben megadhatja és módosíthatja vállalkozása adatait, mint pl. nyitva tartás, aktuális kedvezmények, képek, elérhetőségek.
  • papír alapú Tanúsítványt. A tanúsítványon megtalálható a cég ügyfél által megjelölt neve, illetve az információ arról, hogy miért is kapta azt – a kifogástalan szolgáltatásért, az ügyfelek professzionális kiszolgálásáért, illetve a megbízható cégvezetésért.
!

Minden megrendelés mellé természetesen csatoljuk az ÁFÁ-s számlát, a vásárlás adataival. Árainkról kérjük érdeklődjön az ügyfél-szolgálatunkon a kapcsolat fül alatt. Annak tudatában, hogy sok cég (különösen a telefonos értékesítéssel foglalkozók) gyakran további költségekkel, előfizetésekkel terhelik az ügyfeleket, a INOVATIVE PERSPECTIVE S.R.L. minden megrendeléshez csatol egy nyilatkozatot, melyben kijelenti, hogy a szolgáltatás csak egy egyszeri belépési díjat igényel, melyet az átvételkor kell kiegyenlíteni. Ez a nyilatkozat nem kötelező érvényű az ilyen jellegű ügyleteknél, de az INOVATIVE PERSPECTIVE S.R.L. kifejezetten ragaszkodik ahhoz, hogy csatolja minden feladott küldeményéhez, ezáltal is erősítve az ügyfelek bizalmát és az etikus eljárás elvét. Ugyanakkor ez egy biztos garancia az ügyfelek számára is arról, hogy a szolgáltatás nem igényel további díjakat. Az összeget a csomag átvételekor szükséges kiegyenlíteni, ami tartalmazni fogja az ÁFÁ-s számlát is, melyet az ügyfél visszaigényelhet. A felszámolt díj mindent egybevetve aránytalanul alacsony azokhoz az előnyökhöz képest, melyeket a potenciális résztvevő nyerhet a tanúsítvánnyal.

Miért e-névjegykártya?

A INOVATIVE PERSPECTIVE S.R.L. fontos célja, hogy a Tisztességes Vállalkozás tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozások képviselete az interneten kiemelt legyen. Ezt az alapszolgáltatásnak számító e- névjegykártya segítségével kívánja elérni a www.tvtanusitvany.eu oldalán. A INOVATIVE PERSPECTIVE S.R.L. az összes résztvevő cég e-névjegykártyáját a lehető legelőnyösebb helyen jeleníti meg az internetes kereső oldalakon. A mindennapi életben az internet nagyon nagy szerepet tölt be a társadalom életében. A vizsgálatok, amelyek az Új Technológiák Központjában zajlottak, kimutatták, hogy az üzleti kapcsolatokat keresők több, mint 90%-a attól teszi függővé a választását, hogy a kiszemelt cég mennyire elismert. Ezért a legtöbb ügyfél az együttműködés előtt információkat gyűjt a leendő üzletfélről, elsősorban a Google-t használva, rákeresve a vállalkozásra. Ha a „Tisztességes Vállalkozás” logója megjelenik a rákeresett cég neve mellett, az egyértelműen pozitív irányba billenti el az érdeklődőt.

Ahogy a példán látni lehet, a elektronikus névjegykártya, ami a www.tvtanusitvany.eu oldalon megtalálható, a Google kereső első soraiban is megtalálható.A példában szereplő N.B.SZ. építőipari és villamossági szolg. Bt. cégre rákeresve láthatjuk, hogy rendelkezik a „Tisztességes Vállalkozás” tanúsítvánnyal, amelynek köszönhetően rögtön kitűnik, hogy egy olyan csoporthoz tartozik, ahová csak megbízható, etikus és negatív véleményeket nélkülöző cégek kerülhetnek be. Ez a leendő ügyfélnek egy pozitív visszajelzés arról, hogy a cég, amelyre rákeresett megbízható.

Célunk egy megbízható és tisztességes vállalkozókból álló csoport létrehozása

A hagyományos üzletpolitikán kívül nagyfokú missziós tevékenységet is törekszünk betölteni- egy olyan csoport létrehozásán fáradozunk, amelynek csak olyan megbízható cégek a tagjai, akikkel az ügyfelek és a partnerek kétségek nélkül létesíthetnek üzleti kapcsolatot. Az ÜVVK saját költségén történő vizsgálatoknak a célja egy olyan vállalkozói hálózat kiépítése, amely garanciát jelent arra vonatkozólag, hogy ezen cégek szolgáltatásai vagy termékei a partnereknek és ügyfeleknek biztos elégedettséget jelentenek. Az INOVATIVE PERSPECTIVE S.R.L. töretlenül vallja azt az elvet, hogy minden ügyfélnek joga van a legjobbakkal üzletet kötni. A célunk ezért arra törekedni, hogy az ügyfeleket az ismétlődő sikeres üzletkötéseknek köszönhetően elégedettség töltse el. Cégünk legnagyobb értéke tehát az ügyfél. A másik oldalról nézve pedig minden tisztességes és megbízható vállalkozás megérdemli azt, hogy kiemelkedjen a konkurencia közül, és előnyt élvezzen azokkal szemben, akiknek a szolgáltatásai nem megbízhatóak.